Rólunk

 A Lekri Kft. 2004-ben alakult szolgáltató társaság. Cégünk elsősorban régészeti feltárásokhoz szükséges kézi és gépi földmunka szolgáltatás elvégzése céljából jött létre. A nagyberuházásokhoz kapcsolódó megelőző régészeti feltárások során a múzeumok igényei egyre jobban megnövekedtek, így tevékenységünk bővülésével, 2005 óta régészeti feltárások teljes körű lebonyolítását is vállaljuk. Biztosítunk ásatásvezető régészeket, régész technikusokat, igény szerint a feldolgozó illetve utómunkálatok elvégzésében is segítünk ügyfeleinknek.

Hangsúlyt fektetünk a gyors és pontos munkavégzésre, valamint társaságunk szakmai vezető beosztású alkalmazottjai szakmai színvonala és tapasztalata garanciája a minőségi munkavégzésnek. Társaságunk vezetője rendszeresen vesz részt és dolgozik régészeti feltárásokon 1993 óta. A Lekri Kft. megalakulása óta szoros együttműkö- désben áll társvállalkozásaival: a Nyitó Bt-vel, Lekri Partner Kft-vel, és az ArcheoGép Kft-vel 2010 tavaszán pedig létrejött a Lekri Group Kft., mely összefogja és koordinálja a társvállalkozások közötti gyors és minőségi feladatellátást.

Szakmai életutunk elismeréseként értékeljük, hogy 2015. júniusában társaságunk akkreditációt nyert a kulturális örökségvédelméről szóló törvény alapján lefolytatott, a nagyberuházásokhoz kapcsolódó régészeti feladatellátás végzésére vagy az abban való közreműködésre való jogosultság megállapítására vonatkozó akkreditációs eljárás során.

Így társaságunk megfelel a nagyberuházást megelőző régészeti feltárás végzésére jogosult intézmények és a feltárásban alvállalkozóként részt vevő szervezetek akkreditálásának szabályairól és eljárásrendjéről szóló 14/2015. (III.11.) MvM rendelet előírásainak.

„A kulturális örökség védelméről szóló 2001. évi LXIV. törvény alapján 2015. július 1-jétől csak akkreditált intézmények végezhetik a nagyberuházásokhoz kapcsolódó régészeti feltárásokat, alvállalkozóként pedig ugyancsak az akkreditáció feltételeinek megfelelt szervezetek vonhatók be a munkába.”  Link

Értéket mentünk

Services

gépi földmunkavégzés

References

(Magyar) M85-86 gyorsforgalmi út Csorna elkerülő II. ütem

(Magyar) Győr, városi ásatások

(Magyar) 813. sz. főút, Győr Keleti elkerülő

(Magyar) M4 autópálya

(Magyar) M86 gyorsforgalmi út Csorna-Szeleste szakasz

(Magyar) M85-86 gyorsforgalmi út Csorna elkerülő I. ütem

+More

Videos / The way we work

(Magyar) Légy a munkatársunk!

Sorry, this entry is only available in Hungarian.

Contact

Manager:Nyikus Krisztián
Phone:+36 30 901 1212
E-mail:
Name:Lekri Group Kft.
Address:9081 Győrújbarát, Pándzsa utca 11.
fax:+36 96 467 308
e-mail:

Contact us!

Manager:Nyikus Krisztián
Phone:30/901-1212
E-mail:
Name:Lekri Group Kft.
Address:9081 Győrújbarát, Pándzsa utca 11.
fax:96/467-308
e-mail: